Over Tangit

Tangit biedt professionele oplossingen voor het verlijmen van kunststof buissystemen en in afdichtende muurdoorvoersystemen. Daarnaast biedt het kwaliteitsmerk ook hoogwaardige technische ondersteuning.

Tangit is sinds 1964 toonaangevend in het verlijmen en repareren van kunststof leidingwerk. Tegelijkertijd maakt het merk indruk met professionele oplossingen voor het afdichten van gebouwingangen en schroefdraadafdichting voor water- en verwarmingsleidingen. Met het UNILOCK afdichtingsdraad voor schroefdraadverbindingen heeft Tangit een economisch alternatief ontwikkeld voor conventionele hennep- en Teflon®-tapes.

De Tangit producten zijn gecertificeerd door erkende keuringinstanties, namelijk KIWA en DVGW (Duitse Technische en Wetenschappelijke Vereniging voor Gas en Water).

Tangit overtreft de hoogste normen op het gebied van veiligheid, zuinigheid en verwerkingsgemak. De producten worden streng gecontroleerd en garanderen de gebruiker een constante kwaliteit. Dit wordt niet in de laatste plaats gewaarborgd door de R&D afdeling van Henkel, waarin de Tangit-producten continu worden doorontwikkeld.

Omdat de uiteenlopende taken in de bouw tegenwoordig uitgebreide probleemoplossing vereisen, ondersteunt Henkel het werk van de bouw- en industriespecialisten met alles wat het merk Henkel definieert: met een prestatiegericht partnerschap, optimaal gecoördineerde innovatieve producten en een competente buitendienst die altijd up-to-date is.

Henkel is niet alleen 's werelds grootste lijmfabrikant, maar ook leider in de ontwikkeling en productie van innovatieve chemische bouwproducten. In meer dan 125 landen op vijf continenten vertrouwen professionals op de merken en technologieën van Henkel.